5 oktober - Zaterdag voor echtparenOp zaterdag 5 oktober organiseert de Gemeenschap Emmanuel een dag over communicatie in het huwelijk. Communicatie is meer dan “Haal jij even een brood uit de vriezer?” en “Kun jij Jantje van de voetbaltraining ophalen?”. Op zaterdag 5 oktober organiseert de Gemeenschap Emmanuel een dag over communicatie in het huwelijk. Voor je het weet is je huwelijk- en gezinsleven net een bedrijf waarin vooral veel werkoverleg plaatsvindt: “Haal jij even een brood uit de vriezer?” en “Kun jij Jantje van de voetbaltraining ophalen?”

5 oktober - Zaterdag voor echtparenWerk, kinderen, huishouden en een druk sociaal leven kunnen ervoor zorgen dat het gesprek in de relatie steeds oppervlakkiger wordt. Bovendien is niets menselijks ons vreemd:  ieder is geneigd om eerst aan zichzelf te denken en dan pas aan de ander.

Tijdens deze zaterdag worden aspecten uit de psychologie van man en vrouw uitgewerkt én komt de rol van God aan bod. Hij is degene van wie we de genade ontvangen om elkaar echt lief te hebben.

Serie van drie zaterdagen

Deze dag is de eerste in een serie van drie. De tweede zaterdag is op 7 december en gaat over ‘Timemanangement & Gezin’ en de derde op 8 februari 2014 over ‘Liefde & Seksualiteit’.

Voor de kinderen is er een crèche en kinderprogramma. Het programma is van 9.30-18.00 uur.

Het is ook mogelijk om een of twee zaterdagen bij te wonen.

Meer info en aanmelding