Kinderen bidden voor kinderenIn een eerder bericht riepen we op mee te helpen bij de actie die Kinderen bidden voor kinderen hield in Rotterdam. Daar gingen kinderen kaarten maken voor zieke kinderen in het Sofia Kinder­ziekenhuis. Met hulp uit alle hoeken van het land zijn wel 300 kaarten gemaakt. Kinderen bidden voor kinderenIn een eerder bericht riepen we op mee te helpen bij de actie die Kinderen bidden voor kinderen hield in Rotterdam. Daar gingen kinderen kaarten maken voor zieke kinderen in het Sofia Kinder­ziekenhuis. Met hulp uit alle hoeken van het land zijn wel 300 kaarten gemaakt.

Lambertusparochie Rotterdam

Bij Kinderen bidden voor kinderen kun je een ziek kind opgeven die dan een kaart ontvangt en voor wie ook gebeden zal worden. In de Rotterdamse Lambertus­parochie hadden ze de prachtige taak op zich genomen tijdens de kinder­woord­dienst kaarten te maken voor kinderen die met Kerstmis in het Sofia­ziekenhuis liggen.

120 Kaarten gevraagd

Omdat het wel 120 kaarten moesten worden, riep Kinderen bidden voor Kinderen op mee te helpen. Ook katholiekgezin.nl plaatste de oproep. De kinderen uit de Lambertuskparochie in Rotterdam hebben spontaan hulp gekregen van kinderen van de kindernevendienst in de Protestantse kerk in Beetsterzwaag (Friesland), van kinderen uit Amersfoort, Den Haag, Zeist en natuurlijk Noord-Brabant waar alle inspiratie vandaan kwam. En ook kinderen van de verschillende scholen in Rotterdam hebben meegeholpen met het versieren van de kaarten.

Uiteindelijk totaal 300 kaarten

Uiteindelijk hebben de kinderen samen 300 kaarten gemaakt voor kinderen die met Kerstmis in Rotterdamse ziekenhuizen liggen. Want niet alleen de kinderen in het Sofia Kinderziekenhuis krijgen een kaart, ook zij die liggen in: Ikazia, Sint-Franciscus Gasthuis, IJsselland in Capelle aan den IJssel en het Vlietland in Schiedam. De kaarten zijn warm ontvangen en zullen voor Kerstmis aan de zieke kinderen worden uitgedeeld.

Meer info