Katholiek NieuwsbladKatholiek Nieuwsblad, weekblad met nieuws, opinie en inspiratie viert dit jaar het 25-jarig bestaan. Lezers van katholiekgezin.nl kunnen nu een gratis proefnummer aanvragen, waarmee ze kans maken op een gratis proefabonnement. Katholiek Nieuwsblad, weekblad met nieuws, opinie en inspiratie viert dit jaar het 25-jarig bestaan. Het weekblad is mede initiatiefnemer van katholiekgezin.nl en verzorgt het nieuws op deze site.

Katholiek nieuws

Katholiek NieuwsbladAl 25 jaar biedt Katholiek Nieuwsblad nieuws en opinie uit Kerk en samenleving. Naast actuele onderwerpen, zijn in deze krant bijdragen te vinden over allerhande onderwerpen die in binnen- en buitenland spelen. Je vindt veel interviews in de krant, cultuur- en achtergrondverhalen, boekbesprekingen, columns van diverse auteurs, opiniebijdragen en nog meer.

Gratis proefnummer

In het kader van het jubileum kunnen lezers van katholiekgezin.nl een gratis proefnummer aanvragen. Onder de aanvragers worden drie gratis proefabonnementen verloot.

Klik hier voor het aanvragen van een gratis proefnummer

Ontmoetingsdagen

Voor de lezers en geïnteresseerden houdt Katholiek Nieuwsblad twee ontmoetingsdagen met lezingen en veel ruimte voor ontmoeting. Op een infomarkt presenteren diverse organisaties zich. Op 1 juni wordt een dag georganiseerd in Heiloo, rond de oprichtingsdatum in oktober volgt nog een dag in het zuiden van het land. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met Eugène van Lierop (073) 750 2316, eugene@katholieknieuwsblad.nl of Cens Bax, cens@katholieknieuwsblad.nl
Ook kinderen zijn welkom op de jubileumdag, voor hen wordt een apart programma gehouden.