Inspiratie Magazine in de herdrukHet Eerste Communie-nummer van Inspiratie Magazine is in de afgelopen weken zo vaak aangevraagd om uit te delen aan ouders van Eerste Communicantjes, dat besloten is tot een extra druk. Het Eerste Communie-nummer van Inspiratie Magazine is in de afgelopen weken zo vaak aangevraagd om uit te delen aan ouders van Eerste Communicantjes, dat besloten is tot een extra druk.

Inspiratie Magazine in de herdrukDe gebruikelijke oplage was al een week na verschijnen geheel verspreid, waarop nee moest worden verkocht aan bestellers. Met de extra druk kunnen pastoors en/of andere verantwoordelijken voor de Eerste Communie in parochies alsnog gratis exemplaren aanvragen om uit te delen.

In de komende tijd zullen weer veel kinderen in Nederland en België de Eerste Heilige Communie ontvangen. Inspiratie Magazine speelt daar op in met een feestelijke editie, in het teken van deze feestelijke gebeurtenis. Pastoor Henri ten Have (Arnhem) schrijft over het hoe, waarom en wanneer van de Eerste Communie. Dr. Tim Schilling (platform evangelisatie) en theologe Mirjam Borst (bisdom Haarlem) gaan in op het voeren van geloofsgesprekken met zowel kinderen als volwassenen.

Dit maakt deze editie bijzonder geschikt om uit te delen aan ouders van wie het kind dit jaar de Eerste Communie ontvangt.

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst en op is op, dus reageer snel.
Dat kan via www.inspiratiemagazine.nl, via info@inspiratiemagazine.nl
of telefonisch (073) 6136705.