100 dagenboek voor vadersIn het voorjaar van 2008 verscheen een geheel nieuw boek van Anton Roem: Het 100-dagen Boek voor Vaders. Nieuw, allereerst van opzet, maar ook omdat in dit boekje woord en gebed worden samengebracht tot een praktische meditatie voor de dag. Het boek is een leidraad voor iedereen die ‘vader’ heet: gezin-vaders, schoonvaders, grootvaders, adoptievaders, peetvaders, ervaren en aankomende vaders, burger-, eerwaarde- en lekenvaders. Anton Roem
 
100 dagenboek voor vadersIn het voorjaar van 2008 verscheen een geheel nieuw boek van Anton Roem: Het 100-dagen Boek voor Vaders. Nieuw, allereerst van opzet, maar ook omdat in dit boekje woord en gebed worden samengebracht tot een praktische meditatie voor de dag. Het boek is een leidraad voor iedereen die ‘vader’ heet: gezin-vaders, schoonvaders, grootvaders, adoptievaders, peetvaders, ervaren en aankomende vaders, burger-, eerwaarde- en lekenvaders.

Vanuit de relatie met de Eeuwige probeert het gedachten aan te reiken voor de dagelijkse omgang met God zelf, het gezin en de zorg voor ons klimaat en milieu. Zowel thuis, onderweg als op het werk. Seriematig komen deze thema’s aan bod en worden om de dag, als in een vlecht, belicht woordoor zij één samenhangend geheel vormen. Elke meditatie is gerelateerd aan een Bijbeltekst en wordt afgesloten met een kort gebed waarin de lezer als het ware in de spiegel kijkt. De woorden die hij uitspreekt vormen een belofte tot actie, zodat de tekst van de dag niet als een holle klank versterft, maar juist inhoud en een vervolg krijgt.

€ 13,50
128 pagina’s

Berneboek